Menu

Social
SIBIUL ÎȘI DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN

Sibiul intră în spiritul sărbătorilor de iarnă chiar de astăzi. În această seară, de la ora 19.00 se deschide Târgul de Crăciun și se aprind luminițele în Piața Mare. Târgul rămâne deschis până anul viitor, pe 3 ianuarie, iar în fiecare weekend organizatorii au pregătit concerte și multe alte surprize pentru vizitatori.

La Sibiu, Târgul de Crăciun se organizează din 2007, anul în care orașul a fost Capitală Culturală Europeană. Târgul de Crăciun de la Sibiu este considerat cel mai frumos și bine organizat din țară. Peste 100 de căsuțe cu bunătăți și cadouri sunt deja pregătite. La ediția din acest an s-a adăugat și un patinoar care va rămâne deschis pe toată perioada târgului. Surpriză este bradul de Crăciun care a fost înlocuit cu unul reinterpretat, un brad din aluminiu cu inserții led.

Pe scena Târgului de Crăciun va urca în această seară Paula Seling și Radu Nechifor, iar organizatorii au pregătit concerte supriză pentru fiecare weekend. În oraș va domni o atmosferă de poveste. Pe clădirile din centru vor fi proiecții spectaculoase care vor transforma Sibiul în probabil cel mai luminos oraș din țară.

Pe toată perioada Târgului de Crăciun aproape toate locurile de cazare din oraș sunt ocupate.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>