Menu

Social
CENTRU PERFORMANT DE TELECOMUNICAȚII

Achiziție aproape SF a Jandarmeriei Buzău. Este vorba despre o autospecială care va beneficia de dotări de ultimă oră: o cameră video capabilă să vadă în detaliu un obiect aflat la un kilometri distanță, dar și un sistem de telecomunicații performant. Autospeciala va fi utilizată în misiuni de căutare / salvare, dar și pentru alte intervenții la care vor fi solicitați jandarmii buzoieni.

Jandarmii din Buzău au de curând în dotare o autospecială ultra-modernă. Este vorba despre un centru mobil de comunicații și monitorizare video, amenajat într-o dubă marca Wolkswagen Transporter. Una dintre componentele noi, o cameră video performantă, este capabilă să observe în detaliu un obiect de la distanță de un kilometru.

Totodată, autospeciala va fi dotată cu un sistem de telecomunicații care poate fi utilizat și în zone fără semnal de telefonie mobilă. Consiliul Judeațan Buzău a contribuit cu cea mai mare sumă de bani pentru dotarea noului modul mobil al Jandarmeriei. Autospeciala va fi dată în folosință în jurul datei de 1 decembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>