Menu

Social
A SFÂRȘIT DIN CAUZA VITEZEI

Sfârșit tragic pentru șoferul unui tir de aproximativ 60 de ani, pe DN1 B, în localitatea Valea Călugărească. Bărbatul a pătruns cu mastodontul pe contrasens și a intrat frontal într-o farmacie. Înainte a pus la pământ și un atelier unde se producea tâmplărie de termopan. Când au ajuns la fața locului medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat, care a pierit între fiarele contorsionate. Cel mai probabil viteza este cea care a dus la cumplitul accident.

Aseară, în jurul orei 22.00 , un zgomot infernal i-a scos din case pe locuitorii din Valea Călugărească. Un tir a intrat cu viteză într-o farmacie de pe marginea Drumului Național 1B, după ce a distrus un atelier de tâmplărie PVC și a acroșat o conductă de gaze.  Șoferul, de aproximativ 60 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul a murit în urma impactului.

Imediat după impact un participant la trafic s-ar fi oprit la fața locului și le-ar fi povestit martorilor că șoferul tirului a trecut pe lângă el cu o viteză de peste 100 la oră. Foarte probabil este și ca șoferul să fi făcut stop cardiorespirator înainte de accident, pompierii găsind în cabina tirului medicamente pentru tratarea unei afecțiuni cardiace.

Înainte să lovească locuința, în care funcționa farmacia, tirul a pus la pământ și un atelier de tâmplărie din aluminiu și pvc. Înainte de sărbători patronul a rămas fără singura lui sursă de venit. Abia îl renovase și utilase cu toată logistica necesară. Aproape 40.000 de euro l-ar fi costat investiția.

Tirul, cu numere de înmatriculare de Iași, nu avea încărcătură în remorcă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>