Menu

Social
PE URMELE FRATELUI

Fratele exorcistului de la Tanacu a devenit preot. Cătălin Corogeanu este noul duhovnic al unui sat din județul Vaslui. Slujba de hirotonire a fost ținută chiar de episcopul Hușilor, Preasfințitul Ignatie. Fratele lui nu a fost prezent. După ce a ieșit din închisoare, fiind condamnat pentru moartea unei călugărițe pe care a exorcizat-o, Daniel Corogeanu s-a retras  la un schit, în munţi.

Fratele exorcistului de la mănăstirea Tanacu  a devenit preot într-un sat din județul Vaslui. Chemarea spre preoție și dorința de a fi slujitor al Domnului l-au determinat pe Cătălin  Corogeanu să nu ceară salariu, fiind pe un post de preot misionar.

Fratele său, cunoscut drept exorcistul de la Tanacu, nu a putut fi prezent la slujbă. După ce măicuța pe care a exorcizat-o a murit, preotul a fost condamnat la închisoare. În momentul în care și-a terminat de ispășit pedeapsa, bărbatul s-a retras la un schit și refuză să mai apară în locuri publice.

Cazul preotului de la Tanacu, care a exorcizat-o pe măicuța bolnavă de schizofrenie și a legat-o pe o bucată de lemn, a făcut înconjurul lumii. Povestea a fost transpusă şi într-un film.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>