Menu

Social
MORT DE FRIG ÎN CIMITIR

Descoperire macabră astăzi în Cimitirul Eroilor din Buzău. Un om al străzii a fost găsit decedat, în toaleta Bisericii Eroilor. Surprins cu haine de toamnă pe el, bărbatul ar fi încercat să se adăpostească în camera de numai trei metri pătrați și, cel mai probabil, a murit de frig.

Un buzoian venit să îngrijească un mormânt din cimitir a descoperit, astăzi dimineață, trupul fără viață al unui bărbat, prăbușit în toaleta Bisericii Eroilor din municipiul Buzău. Omul a strigat imediat după ajutor și a chemat și echipajele de poliție și de Ambulanță. Medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul bărbatului, care avea pe el o pereche subțire de pantaloni și o geacă de toamnă, peste un pulover.

Anchetatorii au stabilit, din primele cercetări, că victima gerului are aproximativ 60 de ani și este cunoscut ca om al străzii.

Cel mai probabil, cred polițiștii, bărbatul a încercat să se adăpostească de viscol în toaleta bisericii, însă în cursul nopții a decedat. La o primă examinare, nu au fost găsite semne de degerături, însă este posibil ca frigul, amplificat și de rafalele de vânt, să-i fi agravat o afecțiune mai veche.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>