Menu

Social
ACCIDENT CUMPLIT

Cumplit accident de circulație în această dimineață pe Drumul European, în apropiere de localitatea buzoiană Oreavu. Nu mai puțin de 14 persoane au ajuns la spitalul din Rm Sărat după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț. Cel mai probabil șoferul nu a adaptat viteza la condiile meteo. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele evenimentului rutier.

14 persoane care se îndreptau cu un autocar, de la aeroportul din București, către casă, în Moldova, pot spune că s-au născut pentru a doua oară. În apropiere de localitatea buzoiană Oreavu, din cauza vitezei și a carosabilului umed, șoferul autocarului a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod și apoi s-a răsturnat. În acel moment, mai toți pasagerii dormeau și s-au speriat teribil.

Șoferul autocarului nu a vrut să explice condițiile în care a avut loc accidentul. Nu mai puțin de 14 persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal din Rm Sărat, unde li s-au acordat îngrijiri medicale de urgență. 4 dintre pasageri, răniți grav, au fost internați în secția de terapie intensivă.

Întreg personalul medical de la Spitalul din Rm Sărat s-a mobilizat de urgență pentru ca fiecare victimă să primească îngrijirile necesare. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Polițiștii recomandă șoferilor ca în această perioadă să circule prudent și să adapteze viteza autovehicolelor la condițiile meteo.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>