Menu

Sport
VICTORIE IMPORTANTĂ

Victorie importantă în cursa pentru promovare pentru SCM Gloria Buzău, liderul primei serii a Ligii a III-a la fotbal. Echipa buzoiană a câștigat, în deplasare, în fața formației CSM Focșani. În cadrul aceleiași etape, Metalul Buzău a pierdut pe teren propriu, în fața Științei Miroslava, iar CSM Rm. Sărat a remizat pe terenul grupării FC Botosani 2.

Liga a III-a la fotbal  a programat în acest weekend etapa a 13-a. SCM Gloria Buzău a evoluat în deplasare în compania unei forțe a seriei I, CSM Focșani. Echipa din Buzău a câștigat cu scorul de 3-2, după ce la pauză condusese cu 2-0. Primul gol a fost marcat de experimentatul Ciprian Petre, printr-o execuție de excepție.

În urma acestei victorii, SCM Gloria se menține pe primul loc în Seria I, cu 35 de puncte. ACS Oțelul Galați a câștigat cu 1-0 pe terenul unei alte formații din județul Galați, Sporting Liești. În cadrul aceleiași etape a Ligii a III-a, Metalul Buzău a pierdut pe teren propriu, în fața Științei Miroslava, scor 0-1, iar CSM Rm. Sărat a câștigat un punct după ce a remizat în deplasare cu FC Botosani 2.

Sursa: Est Media Press

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>