Menu

Social
DRUMURI REDATE CIRCULAȚIEI

Niciun drum național nu mai este închis din cauza condițiilor meteorologice, iar toate restricțiile de tonaj au fost ridicate. Drumarii au acționat în ultimele 24 de ore în vederea degajării carosabilului de zăpadă și gheață și împrăștierea de materiale antiderapante, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Pe drumurile din țară, afectate de ninsoarea care a căzut ieri, Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a acționat cu peste 500 de utilaje și au fost răspândite aproximativ 3 300 de tone de materiale antiderapante. Potrivit CNAIR, în această dimineață nu mai erau drumuri naționale închise sau cu restricții de tonaj din cauza condițiilor meteorologice.

Ieri dimineață șapte drumuri naționale au fost închise din cauza ninsorilor și a viscolului.

Reprezentanții Companiei de Drumuri, dar și polițiștii fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau la secțiunea Info trafic, de pe site-ul Poliției Române.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>