Menu

Social
SFÂRȘIT TRAGIC LA DOAR 17 ANI

O adolescentă de 17 ani a murit , iar un tănăr se zbate între viaţă şi moarte în urmă unui accident ce a avut loc aseară în județul Prahova, la Movila Vulpii. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, cauza fiind pătrunderea pe contrasens a unuia dintre șoferi. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Accidentul grav s-a produs aseară pe DN1, în zona Movila Vulpii, pe sensul către Brașov. În urma impactului frontal dintre două autovehicule, patru persoane au rămas încarcerate. Din păcate o tânăra de 17 ani a murit, iar șoferul autoturismului , de 19 ani și o altă persoană, de 35 de ani, au fost grav răniți, fiind transportați la spital.

La locul accidentului au intervenit 26 de pompieri și 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de descarcerare, Smurd și o autospecială de transport personal și victime multiple. Odată ajunși la locul accidentului una dintre mașini era răsturnată pe câmp. Din primele cercetări, tânărul șofer ar fi intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină care circulă regulamentar.

Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Braşov al DN1, în zona producerii accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>