Menu

Social
O VULPE LA PLIMBARE

Facultatea de Silvicultură a Universităţii ”Transilvania” din Brașov a avut un musafir nepoftit! O vulpe s-a plimbat agale prin curtea instituției, cel mai probabil în căutare de hrană. Momentul a fost surprins de un brașovean, care a filmat vulpea și a făcut-o vedetă pe facebook.

O vulpe a lăsat pentru o zi pădurea și a ieșit la plimbare prin Brașov. Mai exact, în curtea Facultății de Silvicultură a Universității Transilvania. Animalul probabil căuta hrană şi nu a contat că străzile erau acoperite cu zăpadă. Un brașovean care a văzut-o, a scos telefonul și a filmat-o. Ea a ajuns acum vedetă pe internet.

În Braşov a devenit deja o obişnuinţă că oamenii să se întâlnească pe stradă cu urşi sau mistreţi, însă au fost câteva cazuri în care în oraş au ajuns şi vulpi. Anul trecut în noiembrie, o vulpe a fost surprinsă într-un cartier din orașul de pe Tâmpa, iar altă chiar a reușit să intre într-un magazine de cosmetice.

În ambele situații, jandarmii braşoveni au spus că nu a fost nevoie de intervenţia lor, deoarece animalele s-au speriat şi au fugit pe câmpurile din apropiere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>