Menu

Social
A FĂCUT PRAF 8 MAȘINI

Un șofer de tir, care s-a urcat băut la volan, a făcut prăpăd într-o parcare din Iași. El a avariat nu mai puțin de 8 mașini după ce a pierdut controlul volanului, a dat jos un copac și a aterizat printre mașinile aflate într-o parcare. Șoferul a fost testat de polițiști, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 1,04 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Din fericire nu au existat victime, însă valoarea pagubei pe care a produs-o va fi greu de suportat.

Întreaga grozăvie a avut loc ieri după-amiază într-o parcare de pe Calea Chișinăului, din Iași. Şoferul, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Focuri, a urcat la volanul unui TIR , deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Când a ajuns în fosta zonă industrială a Iaşiului, acesta a pierdut controlul volanului autotrenului, a intrat într-o parcare din apropierea fostei fabrici de ulei, a dărâmat un copac, după care a avariat nouă maşini, inclusiv vehiculul în care se afla. Una dintre maşini, un Citroen, a fost afectată în proporţie de 70%.
În urma testării alcoolscopice s-a constatat că şoferul autotrenului avea o alcoolemie 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice și dus apoi la audieri.

Din fericire nu au existat victime, însă valoarea pagubei va fi greu de suportat pentru șofer. Polițiștii i-au îndrumat pe proprietarii mașinilor să meargă la firma de asigurări pentru constatări, apoi să ceară despăgubiri.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru distrugere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>