Menu

Social
OPERAȚIUNE INEDITĂ, MARCA “DOREL”

Celebrul personaj Dorel are “colegi” și la Galați! Câţiva muncitori de la o firmă de construcţii au fost filmaţi în timp ce golesc cu lopeţile o groapă plină cu apă de ploaie şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare. Operaţiunea inedită are un scop: la final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa.

Un gălăţean a filmat de la balconul său scena în care câţiva muncitori de la o firmă de construcţii golesc o groapă plină cu apă de ploaie. Cei patru oameni scot apă din groapă cu lopeţi şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare. La final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa pentru a construi o parcare.

După ce filmarea a fost văzută şi de reprezentanţii Primăriei Galaţi, aceştia au solicitat explicații firmei care construieşte parcarea. Dirigintele de şantier a spus că groapa este prea mică şi nu există un utilaj care să scoată apa, tocmai de aceea s-a acţionat empiric.

Noua parcare ar trebui să fie finalizată până la sfârşitul anului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>