Menu

Sport
VIS SPULBERAT PENTRU STELUȚA

Steluța Duță a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de box feminin. Buzoianca de 36 de ani a fost învinsă  de japoneza Madoka Wada, marţi, în sferturile de finală ale categoriei 48 kilograme, la competiția care se desfășoară în India, la New Delhi.

Visul pugilistei Steluței Duță de a câștiga o medalie de aur la Mondiale de a fost spulberat ieri de o japoneză, Madoka Wada. Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din 2014, japoneza s-a impus la puncte după un meci disputat. Imediat după duelul cu nipona, Duță a acuzat arbitrajul, considerând nedreaptă decizia. Duţă, legitimată la CSA Steaua și SCM Gloria Buzău, a fost ”veterana” lotului României, la cei 36 de ani ai săi, dar şi cea mai titrată reprezentantă a țării, cu trei medalii de argint la Mondiale, în 2006, 2008 şi 2010.

Din păcate, niciuna dintre componentele lotului României de box feminin deplasat la New Delhi nu a reușit să ajungă în fazele finale ale Campionatului Mondial.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>