Menu

Social
FERIȚI-VĂ DE FRIG!

Vremea s-a schimbat radical în ultimele zile. Un val de aer polar a pus stăpânire pe România, ceea ce va aduce zile cu ger și ninsori. Pentru evitarea oricărui tip de probleme, medicii ne sfătuiesc să evităm expunerea prelungită la temperaturi scăzute, să ne îmbrăcăm corespunzător și să consumăm băuturi calde.

Vremea va deveni din ce în ce mai rece, iar în perioada imediat următoare temperaturile vor scădea până la -10 grade Celsius, în special pe timpul nopții. Specialiștii spun că gerul se va amplifica și se vor înregistra recorduri de temperaturi scăzute. Pentru evitarea hipotermiei sau a oricărui alt tip de probleme, în zilele geroase , ideal ar fi să evităm ieșirile în frig. În cazul în care nu putem face acest lucru trebuie să ținem seama de articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le purtăm.

Medicii recomandă consumul de alimente bogate în proteine, dar și fructe și legume. De asemenea, în cazul simptomelor de răceală trebuie evitată automedicația și este indicată consultarea medicului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>