Menu

Justiție
FLOREA RESPINSĂ LA D.N.A.

Adina-floreaPreşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a Adinei Florea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Adina Florea nu a comentat decizia acestuia.

Propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea Direcției Naționale Anticorupție a fost făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toader. În octombrie, Consiliul Superior al Magistraturii a dat un aviz negativ în cazul acestei propuneri. Tot în octombrie, Adina Florea nu a mai așteptat decizia președintelui Klaus Iohannis și s-a înscris pentru un alt post, în Parchetul General, iar în urma interviului a fost declarată admisă la secţia pentru investigarea magistraţilor.

Astăzi, președintele Iohannis a respins propunerea de numire a Adinei Florea în fruntea DNA. De asemenea, șeful statului a respins și celelalte propuneri ale lui Tudorel Toader pentru funcții de conducere din Parchetul instanței supreme și DIICOT.

Adina Florea a reacționat după refuzul președintelui spunând că este decizia șefului statului și refuză să o comenteze. În prezent, Adina Florea este procuror-șef adjunct al Secției pentru anchetarea magistraților.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>