Menu

Social
ACCIDENT CU 3 MORȚI

Două femei și un copil de trei ani au murit aseară într-un accident rutier petrecut în localitatea Ovidiu, din județul Constanța, unde au fost implicate două autoturisme. Tragedia s-a produs după ce una dintre mașini a pătruns pe contrasens a lovit-o pe cealaltă și apoi s-a răsturnat. Din mașina răsturnată șoferul vinovat a ieșit pe picioarele lui și a fugit pe câmp. A fost prins câteva minute mai târziu și încătușat.

vlcsnap-2018-11-22-13h19m30s386Polițiștii spun că șoferul vinovat venea dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar pe podul rutier din Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat cu partea stângă un autoturism în care erau 3 femei și un copil de 3 ani, și care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, cele două mașini s-au făcut praf. Victimele n-au putut să iasă singure din mașină, iar echipajele de urgență au trebuit s-o facă bucăți ca să le scoată în afară.

O femeie de 31 de ani și mama ei, 61 de ani au fost găsite fără viață. Copilul de 3 ani a mai trăit foarte puțin în ambulanță. Șoferul vinovat mirosea a alcool de la distanță și-a luat-o la fugă pe câmp. A fost prins câteva minute mai târziu de un polițist și-un militar aflat în timpul liber. Vinovatul are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş.

Cel puţin o oră traficul a fost blocat spre Ovidiu şi Constanţa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>