Menu

Social
DE LA COPII PENTRU COPII

De la copii pentru copii. Așa poate fi numită ampla acțiune de colectare de fructe şi legume demarată de elevii de la școala Vasile Cristoforeanu din Rm. Sărat cu scopul de a le dona copiilor sărmani sau în suferință. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a fi  implicați, responsabili și de a-și asuma angajamente.

 Acțiunea „Implică-te şi tu”, din cadrul Campaniei “Săptămâna Legumelor şi Fructelor Donate”, elevii Școlii “Vasile Cristoforeanu” din Rm Sărat , alături de cadrele didactice au colectat kilograme de fructe şi legume. Alimentele vor fi donate copiilor din şcoli speciale sau din centre de plasament, familiilor aflate în dificultate, dar și bătrânilor din instituţii de ocrotire socială. Elevii sunt încântați că pot aduce o mică bucurie celor care sunt mai puțini norocoși.

Acțiunile din cadrul campaniei sociale „Săptămâna fructelor și a legumele donate” vor continua și în perioada următoare. Scopul acestei campanii este de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele sărmane. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a fi implicați, responsabili și de a-și asuma angajamente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>