Menu

Sport
VICTORIE OBLIGATORIE

Liderul Seriei I a Ligii a treia la fotbal, SCM Gloria Buzău, va întâlni un adversar puternic în ultimul meci programat în acest an. Foresta Suceava este formația pe care elevii lui George Timiș trebuie neapărat să o învingă pentru a fi siguri că vor încheia anul pe primul loc.

Victoria este obligatorie pentru SCM Gloria Buzău în meciul pe care elevii lui George Timiș îl vor disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul municipal, în cadrul etapei a 14-a a Ligii a treia. Adversarul nu este deloc facil. Foresta Suceava este echipa care a reușit să-i smulgă două puncte formației Oțelul Galați, echipă care și-a propus promovarea în Liga a doua la finalul sezonului. Înaintea disputei de sâmbătă, echipa din Buzău se află pe primul loc în Seria I, cu 35 de puncte, cu trei puncte în fața Oțelului Galați și la 14 puncte în fața Forestei Suceava, care se află pe locul 5.

Chiar dacă SCM Gloria nu va evolua în ultima etapă, din cauză că CSM Roman s-a retras din campionat, este puțin probabil că Oțelul va câștiga la scor partida împotriva Științei Miroslava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>