Menu

Social
DIN CAUZA CEȚII

Grav accident rutier, din cauza ceții, astăzi, în jurul prânzului, pe Drumul European, în afara localități buzoiene Oreavu. O șoferiță în vârstă de 28 de ani și tatăl acesteia au ajuns la Spitalul Municipal din Rm Sărat, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară.

Ceața densă a făcut astăzi victime pe Drumul European 85 în afara localități buzoine Oreavu. O tânăra de 28 de ani, din Podgoria a oprit pe marginea șoselei pentru a verifica o defecțiune la mașină, moment în care autoturismul a fost lovit în plin de o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei spune că, din cauza ceții a observat târziu autoturismul staționat și nu a mai putut evita impactul. În urma accidentului șoferița și tatăl acesteia, în vârstă de 61 de ani, au fost răniți. Ei au fost preluați de o ambulanță și transportați de urgență la spitalul municipal din Rm Sărat .

Pe numele șoferului autoutilitarei a fost deschis un dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>