Menu

Social
APA NU SE IEFTINEȘTE!

Buzoienii nu vor plăti apă mai ieftină cel puțin până la primăvară. Anunțul a fost făcut chiar de către noua conducere a Companiei de apă Buzau. De asemenea, nu vor fi mișcorate nici salariile celor din conducerea operatorului de apă și canalizare. Veștile sunt cu atat mai derutante pentru buzoieni cu cat fosta conducere a Companiei de apă a fost decapitată de primarul Constantin Toma tocmai din cauză că apa ar fi cea mai scumpă din țară și că salariile conducerii companiei sunt mult prea mari.

Veste proastă pentru buzoienii care se așteptau ca, odată cu schimbarea conducerii Companiei de apă, vor plati un prêt mai mic pentru apa de la robinet. Noua conducere a operatorului regional de apă și canalizare a anunțat astăzi, că este puțin probabil ca prețul apei potabile din municipiul Buzău să fie diminuat în această iarnă. Simona Săvulescu, noul director interimar al Companiei de apă Buzau, a mai anunțat că nici salariile celor din conducerea societății nu vor putea fi diminuate prea curând.

Ionel Tescaru a fost înlăturat de la conducerea Companiei de apă la presiunea edilului Constantin Toma. Timp de doi ani, primarul Constantin Toma a spus că dorește schimbarea conducerii companiei, invocând, printre altele, prețul prea mare al apei, dar și salariile uriașe al celor din conducerea societății. În locul lui Ionel Tescaru a fost numită la conducerea companiei Simona Săvulescu, consilier al primarului Constantin Toma si fosta angajata a acestuia  la una dintre firmele pe care acesta le administra.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>