Menu

Social
CRIMINAL ÎMPUȘCAT DE POLIȚIST

Scene de groază s-au petrecut duminică seara în Buftea, județul Ilfov. Un cetăţean irakian în vârstă de aproximativ 50 de ani şi-a înjunghiat mortal, concubina în vârstă de 30 de ani şi pe mama acesteia de 50 de ani. La sosirea poliţiştilor bărbatul a devenit recalcitrant astfel încât unul dintre agenți a tras asupra lui. Bărbatul a fost declarat decedat.

Ieri, în jurul orei 17.30, polițiștii din Ilfov au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 50 de ani, cetăţean străin, prin care a anunţat că şi-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum şi pe mama acesteia. Poliţiştii au mers la locul crimei, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, moarte, după ce fuseseră înjunghiate.

Agenţii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv şi a încercat să-l înjunghie pe un poliţist, motiv pentru care acesta din urmă l-a împuşcat în piept, și ca urmare acesta a decedat.

Se pare că bărbatul a aflat că a fost înșelat și a devenit violent. Crima s-a petrecut chiar în casă victimelor. La acest moment, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii tragicului eveniment.  S-a considerat că polițistul a folosit legal arma din dotare, acesta acționând în legitimă apărare, în momentul în care a fost atacat cu un cuțit de bărbat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>