Menu

Sport
SURPRIZA CAMPIONATULUI!

Surpriză de proporții în penultima etapă a turului Ligii a treia la fotbal. Oțelul Galați, una dintre favoritele la promovarea în Liga a doua, a pierdut în fața formației CSM Rm. Sărat, echipă aflată în subsolul clasamentului. În aceeași etapă, SCM Gloria Buzău a câștigat împotriva echipei Foresta Suceava și s-a detașat în fruntea clasamentului seriei I.

SURSA: Otelul TV

Înaintea etapei cu numărul 14 a Ligii a treia, CSM Rm. Sărat se afla pe locul 12, cu o singură victorie și cu cu un singur punct obținut în ultimele cinci etape. Partida părea una clar la dispoziția echipei din Galați, care venise la Rm. Sărat doar cu gândul la cele trei puncte. Planul oaspeților a fost insa dejucat de Gabriel Bobe, de la CSM Rm. Sarat, care, în minutul 39, a reușit un eurogol, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea gălățeană.

În partea a doua a meciului, gălățenii au dominat, însă fără a-și crea ocazii mari de gol. SCM Rm. Sărat a câștigat cu 1-0, prima voctorie după cinci etape și a oferit un ajutor nesperat colegei de serie, SCM Gloria Buzău, echipă care luptă cu Oțelul Galați pentru promovarea în Liga a doua. În cadrul aceleiași etape, penultima a turului de campionat, SCM Gloria Buzau a câștigat cu 4-0 împotriva Forestei Suceava, victorie în urma căreia trupa din Crâng s-a detașat la trei puncte în clasament. Tot în etapa a 14-a, Metalul Buzău a fost învisă la limită, scor 0-1, de CSM Pașcani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>