Menu

Social
ACCIDENT SPECTACULOS

Accident spectaculos, în miez de noapte, într-o intersecție din municipiul Buzău. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu maşina într-un stâlp. Alti doi tineri, de 20 şi 21 de ani, care se aflau în maşină, au fost răniţi, unul rămânând încarcerat în urma impactului. Ambele victime au fost transportate la spital.

Aflat la volanul unui Peugeot argintiu, pe Bulevardul Unirii, tânărul de 22 de ani a ratat virajul la stânga înspre strada Obor, iar autoturismul a intrat în scuarul de pe mijloc, protejat de un stâlp de beton. In urma impactului violent, cei doi pasageri ai maşinii au rămas încarceraţi, fiind scoşi de un echipaj SMURD şi duşi de urgenţă la Spitalul Județean Buzau. Pentru scoaterea unuia dintre răniţi, pasagerul din dreapta şoferului, a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

Şoferul a fost transportat şi el la Spitalul Judeţean din Buzău, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul testului efectuat cu aparatul Drager a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>