Menu

Social
PROGRAMUL „PRIMA LUMINĂ”

luminaMai mulți parlamentari doresc acordarea de vouchere gratuite de 7.000 de lei, neimpozabile, prin Programul Naţional „Prima lumină”, pentru racordarea gospodăriilor fără curent la o sursă de energie electrică.

Propunerea legislativă prevede acordarea gratuită, de la stat, a unui singur „voucher de lumină” în valoare de 7.000 de lei, care poate fi folosit pentru a acoperi costurile echipamentelor şi costurile auxiliare de transport şi instalare”. în vederea racordării unei gospodării la o sursă de energie electrică. Voucherele de lumină au perioada de valabilitate de 24 de luni de la data emiterii. În cazul în care soluţia tehnică aleasă are un cost total mai mic decât valoarea voucherului, diferenţa în bani nu se restituie beneficiarului.

În cazul în care costul soluţiei tehnice este mai mare decât valoarea voucherului, beneficiarul va suporta diferenţa de bani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>