Menu

Sport
VICTORIE ÎN ULTIMUL MECI AL ANULUI

Victorie impresionantă pentru SCM Gloria Buzău în penultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal. Echipa din Buzău a câștigat cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în fața grupării Foresta Suceava. Indiferent de rezultatele din ultima etapă, Gloria va încheia anul pe primul loc în Seria I.

În cadrul etapei a 14-a din Liga a III-a, SCM Gloria Buzău a evoluat pe teren propriu cu Foresta Suceava, în ultimul meci al anului 2018 pentru echipa din Crâng. Buzoienii au câștigat cu 4-0 după un meci dominat categoric. Au marcat Răzvan Catană, în minutul 4, Ricardo Mihalache, în minutul 57, Florin Cazan, în minutul 74, și Robert Asăvoaiei, cu două minute înainte de final. Elevii lui George Timiș termină turul de campionat în poziția de lider, fără înfrângere și cu un total de 38 puncte, iar Suporter Club Oțelul Galați rămâne cu 32 puncte, dar cu un meci mai puțin. În ultima etapă, SCM Gloria Buzău urma să întâlnească CSM Roman, însă meciul nu se va disputa, doarece echipa din județul Neamț s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare. În ultima etapă, Oțelul va evolua împotriva Științei Miroslava.

Sursă: Arena Buzoiană

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>