Menu

Social
ACCIDENTAT MORTAL IN ITALIA

vlcsnap-2015-02-26-12h14m29s119    Sfarsit tragic, pe meleaguri straine, pentru un brailean in varsta de 36 de ani. Petruș Comarzan, care se afla de cativa ani la munca in localitatea Carini, din Italia, a murit dupa ce a fost lovit de masina, in timp ce se afla pe trotuar. Soferul a fugit de la locul faptei, insa a fost identificat de carabinieri si va fi judecat pentru omor din culpa. Trupul neinsufletit al decedatului va fi adus la Braila, unde va fi inmormantat.

Comarzan Petruș, rezident din Italia, de 10 ani, a fost ucis duminica seara, dupa ce a fost izbit de o masina, in timp ce se afla pe trotuar. Victima a fost aruncata intr-un zid si a murit pe loc. Braileanul nu mai venise de 3 ani acasa si chiar in dimineata zilei in care s-a intamplat tragedia, vorbise la telefon cu mama lui, careia ii spusese ca dorea sa vina intr-un concediu acasa. A fost ultima data cand femeia i-a auzit vocea fiului ei.Parintii lui Petruș sunt si acum in stare de soc si nu isi inchipuie cum a putut soferul vinova sa le lase fiul intr-o balta de sange pe trotuar si sa plece mai departe cu masina. In plus, ei sunt revoltati de faptul ca autoritatile italiene, desi l-au identificat la scurt timp dupa accident pe soferul vinovat si l-au retinut pentru 24 de ore, i-au dat drumul a doua zi, sub control judiciar. Ei vor ca cel care le-a omorat fiul sa fie inchis.

Corpul neinsufletit al tanarului va fi adus in tara sambata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>