Menu

Social
DEȚINUT CĂUTAT DE POLIȚIȘTI

Deţinutul din Botosani, care a fost dat în urmărire după ce nu a revenit în unitatea de detenţie după o permisie de 24 de ore a fost capturat astazi. Deţinutul executa pedeapsa privativă de libertate în regim semideschis, aflându-se în perioada premergătoare analizei în comisia de liberare condiţionată.

Deţinutul executa pedeapsa privativă de libertate în regim semideschis, aflându-se în perioada premergătoare analizei în comisia de liberare condiţionată.

Deţinutul Dumitru Daniel Grosu a fost condamnat definitiv la 15 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol si era inchis la Penitenciarul Botosani. El s-a aflat în permisiune de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, însă nu a revenit la unitatea de deţinere la ora stabilită, respectiv luni, la ora 14.00.
Imediat administraţia unităţii penitenciare a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani şi a declanşat acţiunea de căutare a deţinutului cu echipe formate din personalul unităţii, cu sprijinul organelor de poliţie, în vederea capturării acestuia şi aducerii la unitatea de detenţie.

Deţinutul executa pedeapsa privativă de libertate în regim semideschis, aflându-se în perioada premergătoare analizei în comisia de liberare condiţionată, respectiv luna iulie 2019. Neprezentarea din învoire la data şi ora stabilită constituie abatere disciplinară foarte gravă. Conducerea unităţii de detenţie urmează să sesiseze procurorii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>