Menu

Social
DE ZIUA NAȚIONALĂ

Ziua Națională a României va fi marcată şi la Rm Sărat prin tradiţionalul marş al tinerilor, dar şi printr-un inedit spectacol folcloric. De asemenea, după-amiază va avea loc deschiderea patinoarului.

De Ziua României, de la ora 11.00, elevii din Rm. Sărat sunt invitați la tradiţionalul marş al tinerilor. Înarmați cu stegulețe, pancarte, dar și cu drapele uriaşe, elevii se vor întâlni în centrul municipiului şi vor străbate oraşul până în piațeta primăriei. Și elevii de la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu pregătesc un program special pentru ziua de 1 decembrie. De la ora 12:00, ei vor prezența un inedit spectacol artistic și folcloric. De asemenea, după-amiază va avea loc deschiderea patinoarului.

Nici în acest an, de Ziua Națională a României, râmnicenii nu vor avea parte de tradiționala fasole cu cârnați. Chiar și așa, autoritățile speră ca oamenii să vină în număr mare la manifestările dedicate Zilei Naționale a României și Centenarului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>