Menu

Social
SCANDAL LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Târgul de Crăciun începe la Buzău cu un scandal. Un comerciant acuză Primăria că îi interzice amplasarea unei rulote în centrul orașului, fără un temei legal. Comerciantul se află de mai mult timp în conflict cu municipalitatea, câștigând deja un proces cu autoritățile locale.

În această dimineață, așa cum a procedat în fiecare an, Ion Suraj a vrut sa-si amplaseze o rulotă în care prepară cozonaci Kurtos in Târgul de Crăciun din Piata Dacia. In scurt timp, un echipaj al Poliției Locale l-a somat să elibereze locul până la orele 13.00, pe motiv că nu deține autorizație. Comercianul susține că are toate taxele locale platite la zi și că îndeplinește toate celelalte criterii pentru a beneficia de un spațiu comercial în centrul orașului.

Cu câteva minute înainte de ora 13, termen prevăzut în somația Poliției Locale, rulota a fost ridicată de către proprietar.  Comercianul nemulțumit crede că cei din conducerea Primăriei nu vor nici în ruptul capului să îi acorde spațiu comercial la Târgul de Crăciun. Un motiv ar fi că acesta a câștigat un proces cu Primăria Buzău, după ce a contestat în instanță o decizie a municipalității privind interzicerea bicicletelor pe aleile din Parcul Crâng.

Contactați de către echipa TV Sud Est, reprezentanții Primăriei care se ocupă cu organizarea Târgului de Crăciun nu au dorit să ofere o explicație oficială asupra deciziei de interzicere a rulotei în centrul orașului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>