Menu

Social
ATENȚIE LA INSTALAȚIILE DE APĂ!

robinet inghetatNeplăcerile produse de conductele de apă sparte, în sezonul rece, nu sunt mici și duc la întreruperi în furnizarea continuă a apei.

Acestea pot fi evitate, însă, prin câteva măsuri simple, luate din vreme. Astfel, Compania de Apă Buzău recomandă utilizatorilor să se asigure că întotdeuana capacul căminului unde este montat contorul de apă să fie închis pentru a evita efectul frigului. De asemenea, pentru protejarea contorului, robinetelor și țevilor, trebuie folosite polistiren, vată minerală sau orice alt material izolant. Nu în ultimul rând, proprietarii locuințelor nu trebuie să folosească focul deschis sau apă fierbinte în încercarea de a dezgheța conductele.

Operatorul de apă recomandă că, în cazul unor probleme tehnice, utilizatorii să anunțe imediat Dispeceratul Companiei Buzău, la numărul de telefon 0238.715.438.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>