Menu

Sport
PRESTAȚIE PESTE AȘTEPTĂRI

Handbal Club Buzău 2012 a făcut impresie frumoasă pe terenul campioanei Dinamo București, reușind chiar să conducă după primele 30 de minute. Meciul a fost însă câștigat de dinamoviști la patru goluri diferență, experiența în plus a handbaliștilor bucureșteni spunându-și cuvântul. Etapa următoare, Handbal Club Buzău va întâlni un alt club din Capitală, CSA Steaua București.

Prima repriză a meciului Dinamo București – Handbal Club Buzău, disputată în weekend, a fost echilibrată, echipa din Buzău reușind să facă față cu brio formației bucureștene. Mai mult, handbalistii buzoieni au intrat la cabine cu avantaj de un gol, scor 13-14. În partea a doua a meciului, Dinamo, o echipă mult mai experimentată, s-a impus la o diferentă de patru goluri, scor 29-25.

După 11 etape în Liga Zimbrilor, echipa buzoiană ocupă locul 12, cu 6 puncte, înaintea formațiilor CSM Făgăraș și CS Universitatea Cluj. Pentru Handbal Club Buzău 2012 urmează un joc în deplasare, la CSA Steaua București, partidă care va avea loc sâmbătă, în Sala sporturilor din orașul Chiajna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>