Menu

Social
ATENȚIE LA HOȚI!

Sărbătorile de iarnă vin odată cu hoții. Sute de spargeri au loc anual în preajma mini-vacanțelor de 1 decembrie, Crăciun sau Revelion. De cele mai multe ori, proprietarii îi invită singuri pe infractori în propria casă, atunci când postează pe facebook fotografii din vacanțe, semn că locuința este goală.

Cei care și-au făcut planuri de călătorie în minivacanța de 1 Decembrie, de Crăciun sau Revelion sunt avertizați să fie precauți pentru a nu cădea victime ale spărgătorilor din locuințe. Dacă pleacă de acasă pentru perioade mai lungi, oamenii sunt sfătuiți să roage o cunoștință să le ridice corespondența, pentru a nu le da de înțeles hoților că imobilul este o țintă ușoară.

Chiar și în cazul în care sunteți surprinși în locuință de hoți, polițiștii vă sfătuiesc să nu încercați să îi înfruntați. În fiecare zi, în întreaga țară, sunt prădate în medie peste 80 de gospodării.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>