Menu

Social
A FĂCUT INFARCT LA VOLAN

Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier. Acestuia i s-a făcut rău  în timp ce se afla la volan, chiar la intrarea în Bârlad și a făcut infarct, fără să mai apuce să oprească mașina. A pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit apoi de un copac.

În urma impactului șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, iar ceilalți participanți la trafic au cerut imediat ajutor la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și un echipaj  de descarcerare.  Victima a fost scoasă, dar eraîn stop cardiorespirator. Echipajul medical  a efectuat  manevre de resuscitare zeci de minute.

În cele din urmă bărbatul a fost declarat decedat. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul, fiind luată în calcul varianta potrivit căreia bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>