Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU CENTENAR

Autoritățile pregătesc intens festivitățile prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri. La Buzău, peste 600 de militari și tehnică de luptă vor particpa sâmbătă la parada care va avea loc pe Calea Eroilor. Joi și sâmbătă, între orele 08.30 și 12.00, traficul rutier va fi pe Calea Eroilor și bulevardul Mareșal Averescu.

La Buzău, pregătiri sunt în toi pentru festivitățile care vor avea loc sâmbătă, 1 Decembrie, pe Calea Eroilor din municipiu. La acțiuni vor lua parte aproximativ 800 de militari iar dintre aceștia, peste 600 vor participa la parada militară în care vor fi prezentate și mijloace tehnice din dotarea Armatei, Poliției, Jandarmeriei și Pompierilor.

Mâine dimineață, va avea loc o repetiție generală, urmând ca circulația pe Calea Eroilor și pe bulevardul Alexandru Averescu să fie închisă de la ora 08.30, până la ora 12.00. La fel se va întâmpla și sâmbătă, 1 Decembrie. După parada militară de pe Calea Eroilor, buzoienii sunt așteptați în Parcul Crâng, unde Consiliul Județean va pregăti 3.800 de meniuri tradiționale din care 800 de post dar și un spectacol folcloric susținut de artiștii Centrului de Cultură și Artă Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>