Menu

Social
PROBLEME CAUZATE DE VÂNT

În Dobrogea ieri și în această dimineață vântul a fost destul de nervos, cu viteze care au atins și 75 de km pe oră, la rafală. În Constanța s-au înregistrat cele mai mari probleme din cauza vântului, trei mașini fiind avariate serios după ce coroana unui arbore a căzut peste ele. Porturile la Marea Neagră rămân și astăzi închise , din cauza valurilor mari.

În județul Constanța, dar și în Tulcea a început să ningă încă de ieri, așa că utilajele celor de la Drumuri s-au aflat în permanent pe șosele, unde au împrăștiat material antiderapant, pentru a mentine situația sub control. Cele mai mari probleme cauzate de vântul care a bătut s-au înregistrat în centrul orașului Constanța, unde trei șoferi au rămas pietoni pentru o lungă perioadă de timp, după ce autoturismele lor au fost grav avariate de coroana imensă a unui arbore.

Constănțenii care au ieșit din case au fost nevoiți să se adapteze rapid la capriciile vremii. Nimeni nu a mai plecat fără haine groase, de iarnă. Este firesc având în vedere că temperaturile resimțite au fost cu minus.

Și astăzi, porturile de la malul Mării Negre rămân închise , din cauza valurilor mari. Vântul atinge la rafală, viteze de până la 70-75 de km/ h, iar în apropierea țărmului se formează valuri înalte chiar și de 3 -4 metri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>