Menu

Sport
UN SPORTIV MODEL

Tenismenul buzoian Ovidiu Ionescu a primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului Buzău. Cu două luni în urmă, sportivul de 29 de ani a cucerit medalia de argint în proba masculină de simplu a Campionatelor Europene individuale de tenis de masă, desfășurate în Spania. Ionescu spune că se gândește să înființeze la Buzău un club de tenis de masă.

Ovidiu Ionescu este, de departe, cel mai valoros sportiv buzoian al momentului. Recent, el a primit titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Buzău”, distincție acordată de conducerea Primăriei Buzău, în cadru festiv. Ovidiu Ionescu a reușit în 2018 cea mai mare performanță a carierei sale: a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene individuale de tenis de masă, desfășurate în Spania, la Alicante.

Ovidiu este legitimat în prezent la SCM Gloria Buzău dar a fost format la secţia de tenis de masă a CSM Buzău, sub comanda profesorului Mircea Dinu. El activează, de 6 ani, şi la un club de primă ligă din Germania. Chiar dacă în prezent este unul dintre cei mai în vogă tenismeni europeni, Ovidiu Ionescu se întoarce de fiecare dată cu drag în Buzău, oraș unde a făcut primii pași în tenisul de masă. De altfel, Ovidiu intenționează ca, pe viitor, să deschidă un club de tenis de masă în orașul natal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>