Menu

Administrativ
PARTENERI PENTRU RELATII ECONOMICE

Municipiul Rm Sărat a fost cooptat, în calitate de partener, în proiectul „Romanian Investment Zoom”, derulat de Grupul Avangarde România, care îşi propune să medieze şi să stimuleze demararea de relaţii economice dintre companii româneşti şi firme străine. La evenimentul de ieri de la Rm Sărat au participat reprezentanți ai Primăriei Rm Sărat, oameni de afaceri, dar și câțiva oaspeți de seamă în frunte cu ambasadorul statului Belarus, Andrei Grinkevich  și membrii delegației promotoare a relațiilor de cooperare dintre România, Olanda și Elveția.

Cooptarea municipiului Râmnicu Sărat în proiectul „Romanian Investment Zoom” înseamnă un prim pas în dezvoltarea relațiilor economice dintre afaceriști autohtoni și firme din străinătate. Primarul din Rm Sărat, Sorin Cîrjan a dat asigurări că municipalitatea manifestă o reală deschidere în relația cu potențialii reprezentanți ai mediului de afaceri din alte state și va oferi permenent sprijin pentru concretizarea unor viitoare cooperări între firmele râmnicene și cele din străinătate.

Mediul de afaceri din Râmnicu Sărat a fost reprezentat de numeroase firme care și-au prezentat portofoliul produselor pe care le realizează și ar putea stârni interesul companiilor străine. Întâlnirea de la sediul Primăriei a fost urmată de o vizită a oaspeților străini la sediul mai multor societăți din Rm Sărat.

Municipalitatea în colaborare cu firmele din Rm Sărat va realiza în perioada următoare un portofoliu conținând date ale societăților cu scopul de a fi înaintat ambasadelor străine, în vederea promovării oportuntăților de cooperare între mediul antreprenorial autohton și companii străine, dar și pentru realizarea efectivă a unor legături comerciale. Proiectul “Romanian Investment Zoom” îşi propune să stimuleze, cu implicarea autorităţilor locale şi a ambasadelor, dezvoltarea relaţiilor comerciale dintre companii româneşti şi firme străine.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>