Menu

Social
AU SĂRBĂTORIT ÎN AVANS

Sunt mândri că sunt români, își iubesc țara și vor tot binele pentru România. Sunt câteva dintre cuvintele elevilor de la Școala Gimnazială numărul 1 din Rm Sărat, care au sărbătorit în avans Ziua Naționala a României. Copiii au marcat centenarul Marii Uniri printr-un moment artistic susținut chiar la Primăria din Rm Sărat.

Spectacolul elevilor de la Școala Gimnazială numărul 1 din Rm Sărat a fost dedicat, deopotrivă, Centenarului Marii Uniri și sărbătorii Sfântului Andrei. Și dascălii școlii au vrut să marcheze acest eveniment de mare sărbătoare a românilor. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, oficialitățile din Rm Sărat au transmis urări tuturor românilor.

Și elevii de la Centrul Cultural din Rm Sărat pregătesc un program special pentru ziua de 1 decembrie. Mâine, de la ora 12:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Florica Cristoforeanu, va avea loc un spectacol muzical artistic și folcloric, iar după-amiază este programată deschiderea patinoarului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>