Menu

Social
INCENDIU DEVASTATOR LA O FERMĂ

Un incendiu puternic, întreţinut de vântul care sufla cu putere, a distrus în totalitate clădirea administrativă a unei ferme din  localitatea buzoiană Cioranca. A fost nevoie de intervenţia a opt echipaje de pompieri din Buzău pentru a pune capăt prăpădului care ameninţa grajdurile de animale. Intervenţia s-a încheiat după mai multe ore de luptă cu focul.

Clădirea de 500 de metri pătraţi s-a aprins, ieri seară, iar flăcarile au mistuit în câteva zeci de minute întreaga structură din lemn a imobilului. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, deşi în aripa clădirii cuprinse de flăcări locuiau trei bărbaţi, muncitori la fermă. În câteva birouri de aici erau depozitate numeroase acte. Flăcările înalte de câţiva metri puteau fi observate de la kilometri distanţă.

Misiunea pompierilor a fost îngreunată de lipsa unei surse de apă în zonă, cea mai apropiată conductă de alimentare fiind la peste 5 kilometri distanţă, în satul vecin, Movila Banului. Incendiul a fost stins după câteva ore de intervenţie extrem de dificilă pentru pompieri, din cauza vântului care sufla cu putere. Flăcările au fost stinse înainte să cuprindă şi grajdurile cu animale sau celelalte anexe din vecinătate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>