Menu

Sport
LIGA A III-A, ÎN VACANȚĂ

Liga a treia de fotbal a intrat în vacanța de iarnă, vineri, odată cu disputarea ultimei etape a turului . Metalul Buzău a jucat pe teren propriu și a câștigat clar meciul cu Sănătatea Dărăbani, iar CSM Rm. Sărat a fost învinsă la Fălticeni. SCM Gloria Buzău este campioana de iarnă a Ligii a treia, seria I.

Metalul Buzău a reușit o victorie strălucitoare, vineri, în ultima etapă a Ligii a treia la fotbal. După ce au fost conduși încă din primele minute, elevii lui Vali Stan au revenit și au obținut o victorie strălucitoare, scor 5-1, în urma reușitelor lui Iacob, de două ori, Manea, Benga și Răileanu. Metalul Buzău a încheiat anul pe locul 10, cu 16 puncte. Tot vineri, CSM Rm. Sărat a fost învinsă la limită, scor 0-1, de Șomuz Fălticeni. Golul sucevenilor a fost marcat în minutul 89 al meciului. CSM Rm. Sărat a terminat turul Ligii a treia pe locul 12, cu doar 10 puncte.

Suporter Club Oțelul Galați a reușit să se impună cu Știința Miroslava și termină turul Ligii a treia pe poziția secundă, cu 35 puncte. SCM Gloria Buzău nu a jucat în această etapă, după ce echipa din Roman s-a retras, și este campioană de iarnă în seria I, cu 38 puncte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>