Menu

Social
FORFOTĂ ÎN COFETĂRII

E forfotă mare în cofetării cu doar o zi înainte de Sf Nicolae. Cel puțin, la Rm Sărat, cuptoarele sunt încinse din zori și până în noapte, iar cofetarii fac de zor prăjituri și torturi pentru a onora la timp nenumăratele comenzi. Cel mai căutat este tortul în formă de cizmuliță.

În laboratoarele cofetăriilor, din Rm. Sărat, este agitație mare în aceste zile, când mulți sărbătoriți de Sfântul Nicolae se așteaptă la musafiri. Cele mai multe solicitări sunt pentru torturile cu ciocolată, dar nici cele cu fructe nu sunt ocolite. Cofetarii spun că folosesc ingrediente naturale, iar la final torturile au un gust delicios, la fel ca cele preparate acasă.

Preferatele copiilor sunt tortulețele în formă de cizmă cu multă ciocolată și marțipan. Și bărbații sunt ispitiți de gustul prăjiturilor delicioase. Mulți le preferă pe cele cu ciocolată. Prețul unui tort variază în funcție de greutate, dar și de sortimentul ales. Administratorii cofetăriilor recunosc că afacerile le merg bine în perioada sărbătorilor, numărul comenzilor pentru torturi și prăjituri fiind tot mai mare, de la an la an.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>