Menu

Social
HOAȚĂ BĂTUTĂ DE PĂGUBIT

Buzoienii îşi fac singuri dreptate, din cauza hoţilor care au năpădit oraşul. Deşi echipajele de poliţie locală patrulează frecvent în zona centrală a oraşului, infractorii nu au deloc teamă şi operează ziua în amiaza mare. Atenție, urmeaza imagini cu un puternic impact emoțional!!!

Atunci când sunt surprinşi cu mâna în buzunarele victimelor, hoţii reacţionează violent. Un astfel de scandal a fost surprins miercuri, în centrul municipiului Buzău. Pe imaginile filmate de un martor și postate pe Youtube apare un cetăţean corpolent care încearcă să-şi recupereze, cu forţa, banii furaţi de o infractoare.

Supărată că a fost smucită şi tăvălită de omul nervos, probabil cu intenţia de a-şi recupera paguba sau de a o da pe mâna poliţiei, hoaţa a început să injure, după care s-a facut nevazuta printre masini.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>