Menu

Sport
RĂSPLĂTITĂ PENTRU PERFORMANȚĂ

Consiliul Județean Buzău continuă să premieze performanța sportivă. Astfel, arbitrul internațional de handbal Simona Stancu va primi titlul de Cetățean de onoare al județului Buzău, în ultima ședință a Consiliului Județean din 2018. Buzoianca, alături de Cristina Năstase, din Galați, formează cel mai apreciat cuplu de arbitri români la nivel internațional. În această perioadă, cele două românce arbitrează meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franța.

Unul dintre arbitrii de top ai handbalului românesc, Simona Stancu, va fi răsplătită de către autoritățile buzoiene. Ea va primi titlul de Cetățean de onoare al Județului Buzău, în cadru festiv, la ultima ședință a Consiliului Județean din 2018.

În această perioadă, cuplul Simona Stancu și Cristina Năstase arbitrează meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franța, acolo unde participă și naționala României. Până acum, româncele au oficiat partidele Muntenegru – Slovenia și Suedia-Serbia. Cele două fac pereche în arbitraj de aproape 15 ani.

Simona Stancu deține ecusonul EHF din 2015 și, pe lângă semifinala de Liga Campionilor, mai are în cartea de vizită trei turnee finale la tineret, printre care și o finală, meciuri de Liga Campionilor la handbal feminin, dar și o finală în Cupa Challenge.

Simona Stancu are 32 de ani și este căsătorită tot cu un sportiv, Ionuț Stancu, fotbalist în Liga a IV-a. Cei doi au un băiețel în vârstă de 6 ani.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>