Menu

Educatie
100 DE ANI DE BIOLOGIE

Marile descoperiri ale biologilor români în cei 100 de ani de la Marea Unire. Aceasta a fost tema discuțiilor din cadrul cercului de biologie desfășurat ieri la Școala Gimnazială Nr. 2 din Rm Sărat. La eveniment au participat profesori de biologie din toate școlile și liceele din municipiu, autorități locale, senatorul PSD Liliana Sbîrnea, dar și profesorul de la Universitatea Națională de Apărare Carol 1, colonelul Daniel Pisica.

Intitulat sugestiv “100 de ani de Românie, biologi români și descoperirile lor”, cercul de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Rm Sărat, a prilejuit profesorilor de biologie de la școlile și liceele din municipiu să bifeze marile realizări ale biologilor români în secolul care a trecut de la Marea Unire.

Cercul de biologie a fost deschis de preșcolarii de la grădinița nr 2, din Rm Sărat care au adus un zâmbet pe fața celor prezenți la eveniment. La eveniment au fost prezenți elevi ai școlilor și liceelor din municipiu, profesori, autorități locale, dar și senatorul PSD Liliana Sbîrnea.

Invitat de onoare, colonelul Daniel Pisica, profesor la Universitatea Națională de Apărare Carol 1, a explicat, chiar și pe înțelesul celor mici, insemnatatea Marii Uniri din 1918. Conducerea Școlii nr 2 din Rm Sărat speră că prezența profesorului de la Universiatea Națională de Apărare Carol 1, să stârnească elevilor interesul pentru o carieră militară.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>