Menu

Social
CARAMBOL CU 6 RĂNIȚI

Accident teribil ieri seară la ieșirea de pe podul de la Mărăcineni, județul Buzău. Șase persoane au fost rănite, după ce un tânăr de 24 de ani a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive, izbind violent câteva mașini parcate în fața unui restaurant. Impactul a fost înregistrat de camera de supraveghere a unei stații GPL din apropiere. Polițiștii au constatat că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan!

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00. Pe imaginile surprinse de camera unei stații GPL în apropierea căreia s-a produs accidentul se vede cum șoferul autoturismului Opel coboară de pe pod, pierde controlul volanului și pătrunde în parcarea restaurantului. Aici, câțiva oameni ieșiți de la petrecere tocmai se urcau în autoturisme. Impactul a fost devastator. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost la un pas să declanșeze Planul Roșu de Intervenție din cauza numărului mare de victime. Echipaje mixte de polițiști și salvatori de la ISU și Ambulanță au acționat pentru salvarea victimelor și extragerea unui tânăr rămas blocat în Opel.

Doi tineri din mașină, în vârstă de 21 și 18 ani, au rămas încarcerați, în timp ce alte trei persoane aflate în parcare au fost rănite și transportate de urgență la spital.

Din cauza stării grave, șoferul de 24 de ani, din comuna Săgeata, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă polițiștii au solicitat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, s-a constatat că tânărul avea o concentrație de 0,33 mg / l alcool pur de aer expirat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>