Menu

Social
OMORÂT DE PRIETENUL DE PAHAR

Descoperire macabră în localitatea constănțeană Istria. Trupul tranșat și carbonizat al unui bărbat a fost găsit în curtea casei unui localnic. S-a aflat despre el după ce un vecin a descoperit un picior pe strada din fața casei. Ulterior, polițiștii și criminalistii veniți la fața locului au găsit și restul trupului, dar și pe criminal. Acesta și victima erau prieteni de pahar, iar crima s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Va avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!!!

Macabra descoperire a fost făcută la primele ore ale dimineatii de un localnic. Omul ieșise din curte când a observat resturile umane în șanțul de pe marginea străzii. După ce și-a luat răsplata pentru munca depusă, bărbatul ar fi mers în sat să cumpere băutură, iar mai apoi s-a oprit la prietenul de pahar. Aici cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat agresorul a luat un topor și și-a lovit victima în cap. A doua zi a incendiat-o sub un morman de frunze, în fundul curții.

Vecinii dar și rudele victimei spun că cei doi se cunoșteau foarte bine și consumau frecvent băuturi alcoolice, dar niciodată nu s-au gândit că se va ajunge la o asemenea grozăvie. Agresorul a fost reținut de polițiști și dus pentru reconstituire la locul faptei și-a recunoscut vina.

Agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>