Menu

Social
CONTROALE LA COMERCIANTI

vlcsnap-2015-02-27-11h44m18s187    Comerciantii prinsi pe picior gresit risca amenzi usturatoare si chiar ridicarea autorizatiei de functionare. Avertismentul vine din partea politistilor locali, din Rm. Sarat, care vor desfasura controale la societatile din municipiu pe tot parcursul anului. In 2014, ei au dat amenzi in valoare de 4.000 de lei unor societati care au vandut produse expirate sau care nu au avut afisate preturile la vedere.

Politistii locali, din cadrul Compartimentului Comercial, din Rm. Sarat, au desfasurat, anul trecut, numeroase controale. In total, ei au verificat un 662 de societati comerciale, ai caror administratori au trebuit sa prezinte documentele in baza carora isi desfasoara activitatea. Un numar de patru firme, care vindeau produse expirate sau nu aveau afisate preturile la vedere au fost sanctionate. Tot in 2014, aproximativ 200 de producatori agricoli din Piata Agroalimentara, dar si din Obor au fost verificati de politistii locali. Unii au primit avertismente, insa in cazul lor nu au fost aplicate amenzi.

Controalele agentilor locali de la Compartimentul Comercial vor continua si in acest an. Comerciantii prinsi pe picior gresit risca amenzi usturatoare si chiar ridicarea autorizatiei de functionare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>