Menu

Social
TERMINAL INAUGURAT DE MOȘ CRĂCIUN

Aeroportul din Iași a inaugurat zilele trecute noul terminal T1, care va prelua o parte din zborurile externe. Evenimentul a fost marcat de un zbor al aeronavei Regele Ferdinand Întregitorul, care a avut un singur pasager la bord, pe Moș Crăciun. Așa cum ne-a obișnuit, nu a venit cu mâna goală, ci cu un sac plin de daruri, pe care le-a împărțit copiilor care l-au întâmpinat la coborârea din avion.

Terminalul T1 s-a deschis la Iași după o perioadă de stand-by de mai bine de 3 ani. În terminalul reamenajat, pasagerii vor putea să intre printr-o poartă de securitate, apoi prin patru puncte check-in, iar în final vor trece prin două porţi de îmbarcare. Împreună cu Terminalul T3, vor fi în total cinci porţi de îmbarcare, ceea ce înseamnă că vor putea fi deservite cinci avioane simultan. Evenimentul a fost marcat cu un zbor inaugural al aeronavei Regele Ferdinand Intregitorul, care înainte de aterizare a efectuat un scurt spectacol de acrobaţii aeriene

Aeronava  l-a avut la bord pe Moș Crăciun, de altfel și singurul pasager care s-a aflat la bord. După ce s-a încălzit puțin și a asistat la un mic spectacol oferit de copiii care l-au așteptat în aeroport, Moș Crăciun le-a împărțit acestora daruri.

Aeroportul Internaţional Iaşi a sărbătorit la jumătatea lui octombrie pasagerul cu numărul 1.000.000 din acest an, cu o lună mai devreme faţă de 2017. Rezultatul se datorează extinderii reţelei de rute şi creşterii traficului aerian.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>