Menu

Social
POMI DE IARNĂ, TĂIAȚI ILEGAL

De Crăciun, și brazii devin marfă de contrabandă. Au dovedit-o zilele trecute 3 indivizi din Buzău, care au fost surprinși de polițiști când transportau brazi fără să dovedească proveniența lor. Bărbații s-au ales cu amenzi uriașe, dar și cu dosare penale. Polițiștii anunță că vor înteți controalele în perioada următoare, pentru a-i depista pe cei care comercializează brazi tăiați ilegal.

Oamenii legii le-au pus gând rău celor care vor să facă profit de pe urma brazilor de Crăciun, tăiați ilegal. Zilele trecute, polițiștii buzoieni au dat amenzi de peste 25.000 de lei în urma unor controale efectuate în județ pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori.

Săptămâna trecută, polițiștii au oprit în trafic un bărbat care transporta într-un camion peste 200 de brazi, tăiați la Mânzălești și Bisoca. Nu avea la el niciun document care să ateste proveniența brazilor. Echipele de polițiști, jandarmi și inspectori au Direcției Silvice vor efectua tot mai multe controale pentru a-i depista pe cei care transportă pomi de iarnă tăiați ilegal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>