Menu

Social
ACCIDENT PE POD

Un copil de 8 ani și doi adulți au ajuns ieri la spital cu mai multe traumatisme, în urma unui accident rutier ce s-a produs pe podul de la Medgidia. Vinovat se face un șofer de 73 de ani care a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs în timp ce un bătrân de 73 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Daewoo se deplasa pe strada Independenței, dinspre strada Lupeni și, ajungând pe podul rutier, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat în alte două mașini, una care venea din sens opus, iar cealaltă care mergea pe același sens.

La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la spital fiind transportaţi un copil în vârstă de 8 ani, cu traumatism membru superior și inferior, cât şi doi adulţi, cu traumatisme cranio-cerebrale.

Polițiștii vor stabili în urma cercetărilor cauzele exacte ale producerii accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>